Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiye giydiğini görmek

Rüyada abiye giydiğini görmek

Rüyada abiye giydiğini görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abiye giydiğini gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada mor renk abiye giymek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, insan sevindireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi abiye giymek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada siyah abiye giymek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz abiye giymek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalettir.

Rüyada abiye giymek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada abiye elbise giydiğini görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk abiye giymek haneye dertlerin gireceğine , yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı abiye giydiğini görmek ferahlığa çıkacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments