Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton merdiven çıkmak

Rüyada beton merdiven çıkmak

Rüyada beton merdiven çıkmak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada beton merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada beton merdivenden çıkmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada beton merdiven çıkmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, yeni mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton merdivenden inmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada betondan merdiven görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton merdiven yıkamak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton merdiven yapmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, hile ile mal elde etmeye, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton merdiven görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments