Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton merdiven görmek

Rüyada beton merdiven görmek

Rüyada beton merdiven görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada beton merdiven gördüyseniz:

  • Stresi azaltmak sizden faydalanmaya çalışan kişilerden uzaklaşmanıza da yardım edebilir.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek icat yapacağına, birçok ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beton merdiven yapmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada beton merdivenden çıkmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada betondan merdiven görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada beton merdiven yıkamak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada beton merdiven çıkmak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beton merdivenden inmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet eder.

Rüyada beton merdiven görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments