Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada betonda yatmak

Rüyada betonda yatmak

Rüyada betonda yatmak kendisini korumaya alacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, son model arabaya sahip olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada betonda yatmak gördüyseniz:

  • Gerçekten isterseniz, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada betona yatmak sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, hastaysa şifa bulacağına, işleri yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada betonda yatmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, ekmeğinin verimli olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işarettir.

Rüyada beton karmak yeni bir araca sahip olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada betona batmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada beton arabası görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada beton atmak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, durgunlaşacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada beton zemin görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada beton köprü görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments