Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton atmak

Rüyada beton atmak

Rüyada beton atmak kendi işine sahip olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada beton atmak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var.

Rüyada bahçeye beton atmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada beton atmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına inanılır.

Rüyada betona batmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton karmak aradığı aşkı bulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada betondan ev görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işarettir.

Rüyada beton yemek malında azalmaya, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada betona yatmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, can sıkıntısının geçeceğine işaret eder.

Rüyada betona basmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, büyük ferahlık yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments