Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada betona yatmak

Rüyada betona yatmak

Rüyada betona yatmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, hanenizde bolluk olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada betona yatmak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmanız veya yeni yerler ziyaret etmeniz bir sonraki adımınızı atarken size yön verebilir.

Rüyada betonda yatmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işarettir.

Rüyada betona yatmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada beton atmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işarettir.

Rüyada beton atıldığını görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton harcı yapmak daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada beton arabası görmek kötü günlerin geride kalacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beton parçaları görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beton yol yapmak her zaman haklının yanında olacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments