Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton mezar görmek

Rüyada beton mezar görmek

Rüyada beton mezar görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton mezar gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Rüyada beton mezar görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada beton dökmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalet etmektedir.

Rüyada betonda yürümek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Rüyada ıslak beton görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada betona gömülmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, zaman bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton çatı görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve beton dökmek maddi olarak güç kaybedeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ikinci bir şans vereceğine delalet eder.

Rüyada beton yol görmek dertlerin sonlanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments