Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton karıştırmak

Rüyada beton karıştırmak

Rüyada beton karıştırmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada beton karıştırmak gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Rüyada beton karıştırmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kazancın katbekat artacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına inanılır.

Rüyada beton karmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beton harcı görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada beton basamak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada betona batmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak beton görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, kendi işinin patronu olunacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada hortumla beton yıkamak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments