Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıva görmek

Rüyada sıva görmek

Rüyada sıva görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıva gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Rüyada sırtı sıvazlanmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, dertlerden kurtulmaya, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada beton sıva görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, solan yüzünün güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına inanılır.

Rüyada evi sıva yaptırmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine inanılır.

Rüyada çamurla sıva yapmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamur sıvalı ev görmek kazancın yetmez olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, büyük başarılara kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurdan sıva yapmak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments