Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurdan sıva yapmak

Rüyada çamurdan sıva yapmak

Rüyada çamurdan sıva yapmak bankadaki hesabının kabaracağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada çamurdan sıva yapmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle biraraya gelmeniz aradığınız sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada çamurla sıva yapmak içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına yorulur.

Rüyada çamurdan sıva yapmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada çamur sıvalı ev görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına işaret eder.

Rüyada ev sıvası yapmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev sıva yapmak onlara değer vereceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve sıva yapmak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalettir.

Rüyada duvara sıva yapmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada evi sıva yapmak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, bir şeyden zarar görmeye, bahtın açık olmasına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments