Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev sıva yapmak

Rüyada ev sıva yapmak

Rüyada ev sıva yapmak gururlandıracak işler yapacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, gönlünce harcama yapmasına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, boş yere korku duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada ev sıva yapmak gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada evi sıva yapmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eve sıva yapmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada ev sıva yapmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada ev sıvası yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, dualarının karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurla sıva yapmak kısmetlerinin de kapanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Rüyada duvara sıva yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çamurdan sıva yapmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, eline haram para geçeceğine delalettir.

Rüyada duvar sıvası yapmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments