Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton yol görmek

Rüyada beton yol görmek

Rüyada beton yol görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada beton yol gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Rüyada beton yol görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton yol yapmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, borç batağına düşeceğine inanılır.

Rüyada beton kapı görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, esenleyeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak beton görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulur.

Rüyada yeni dökülmüş beton görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada beton dam görmek dininden vazgeçmeyeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada beton mezar görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Rüyada beton kırmak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, parasız kalacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments