Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton yapmak

Rüyada beton yapmak

Rüyada beton yapmak kötü durumlara düşeceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, aydınlanacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada beton yapmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada beton ev yapmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton yapmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulur.

Rüyada beton yol yapmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton harcı yapmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beton merdiven yapmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada betondan ev yapmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş beton görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada betona batmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments