Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton delmek

Rüyada beton delmek

Rüyada beton delmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, adının her yerde geçeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına işaret eder.

Rüyada beton delmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada beton delmek tartışmalar yaşanacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kulağını delmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet eder.

Rüyada dağ delmek manevi olarak da yıpranacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağını deldirmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak delmek geçim derdinin kalmayacağına, darda kalacağına, elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Rüyada kulağı delmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağını deldiğini görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments