Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşibiryerde takmak

Rüyada beşibiryerde takmak

Rüyada beşibiryerde takmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Rüyada beşibiryerde takmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken düzenlemeler var.

Rüyada beşibiryerde altın takmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine yorulur.

Rüyada beşibiryerde takmak sevdikleri ile bir arada olacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada beşibiryerde görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet eder.

Rüyada altın beşibiryerde görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulur.

Rüyada kızına bilezik takmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boru takmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi şapka takmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri taşlı yüzük takmak ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments