Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın beşibiryerde görmek

Rüyada altın beşibiryerde görmek

Rüyada altın beşibiryerde görmek keyfinin olmayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada altın beşibiryerde gördüyseniz:

  • Olayların olurunu sağlamak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada beşibiryerde altın takmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, verimin kaçacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada altın beşibiryerde görmek maddi sorumluluklarının artacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına rivayet eder.

Rüyada beşibiryerde takmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beşibiryerde görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada altına dokunmak bolluğun ve bereketin geleceğine, müjdeli haberler alacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine inanılır.

Rüyada altın ve bakır görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada altın çiğnemek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada iki tane altın yüzük görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments