Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda tavuk görmek

Rüyada çok sayıda tavuk görmek

Rüyada çok sayıda tavuk görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, iyi geçineceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda tavuk gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada çok sayıda tavuk görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, söylediklerinin çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda balık tutmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada otuz sayısı görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, rahatın ve konforun geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda cami görmek variyet sahibi olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek ters giden durumların düzeltileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada beş sayısını görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda hayvan görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda muhabbet kuşu görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments