Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruhlar alemini görmek

Rüyada ruhlar alemini görmek

Rüyada ruhlar alemini görmek çok mutlu edeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, ana baba dualarının alınacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ruhlar alemini gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Rüyada ruhlar aleminde olmak çalışmaların beğeni almayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruhlar alemini görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada ruhlar alemi görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada berzah alemine gitmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, dertlerine derman bulacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine rivayet eder.

Rüyada minare alemi görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka alemlere gitmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada cinler alemini görmek kara kara düşünür olacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada cinler aleminde olmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments