Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suyun içinde olmak

Rüyada berrak suyun içinde olmak

Rüyada berrak suyun içinde olmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada berrak suyun içinde olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, kötü halinden eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde balık görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak su içinde balık görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada berrak su içinde yürümek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada berrak su içinde görmek daha rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, küfürlü söze yorulur.

Rüyada berrak suyun içinde olmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına işaret eder.

Rüyada berrak suyun içinde yılan görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments