Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suya dalmak

Rüyada berrak suya dalmak

Rüyada berrak suya dalmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, mal mülk edineceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada berrak suya dalmak gördüyseniz:

  • İşiniz, sağlığınız veya duygusal refahınızla ilgili konular ön planda olabilir.

Rüyada berrak suya dalmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada berrak denize dalmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suya dalmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuz suyuna dalmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, hayallerinin gerçek olacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine inanılır.

Rüyada suya dalmak işlerinde atılıma geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada derin sulara dalmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada suya daldığını görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun dibine dalmak düşman malından yemeye, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments