Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak bir nehir görmek

Rüyada berrak bir nehir görmek

Rüyada berrak bir nehir görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak bir nehir gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, size belli ettiğinden çok daha fazla beğeniyor.

Rüyada berrak bir nehir görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalettir.

Rüyada berrak nehir görmek dualarından hayır görmeyeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru berrak su görmek kişinin afiyette olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, gergin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak bir göl görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Rüyada berrak suyun üstünde yürümek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başa iş açacağına işaret eder.

Rüyada berrak denizde balık görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suya girmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına işarettir.

Rüyada berrak akan dere görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments