Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini berrak suda görmek

Rüyada kendini berrak suda görmek

Rüyada kendini berrak suda görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini berrak suda gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada berrak suda yıkanmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada berrak akar suda yüzmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, görmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Rüyada berrak suda yılan görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada berrak suda abdest almak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak suda balık yakalamak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak suda boğulmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments