Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak bir göl görmek

Rüyada berrak bir göl görmek

Rüyada berrak bir göl görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak bir göl gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden insanlar veya bilgiler genel kültürünüz, yaşam tarzınız veya maddi durumunuz üzerinde olumlu etkiler yaratabilir.

Rüyada berrak bir göl görmek çekilen hasretin biteceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada berrak göl görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada berrak gölde yüzmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada berrak suda yürümek yaşam standartlarının artacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak suya atlamak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak bir suya girmek dünya malının çoğalacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek sevdiği birini kırmaya, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, sevgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada durgun berrak su görmek hem geleceğinin güzel olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments