Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suda yürümek

Rüyada berrak suda yürümek

Rüyada berrak suda yürümek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, işlere nazar değeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tüm özlemini gidereceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına işarettir.

Rüyada berrak suda yürümek gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Rüyada berrak suda yürümek mutlu günler yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada berrak bir suda yüzmek yarardan çok zarar getireceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet eder.

Rüyada berrak suda boğulmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak suda yılan görmek düzenin bozulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suda yıkanmak çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek maddi zarar edeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine delalettir.

Rüyada berrak suda yüzmek kısmetlerin azalacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments