Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beni seven kişiyi görmek

Rüyada beni seven kişiyi görmek

Rüyada beni seven kişiyi görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, gönül sızılarının dineceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Rüyada beni seven kişiyi gördüyseniz:

  • Sinirlenmek veya mesafe koymak önünüze engeller çıkartabilir veya beliren engellerin ortadan kaldırılmasını zorlaştırabilir.

Rüyada beni seven kişiyi görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beni sevmeyen birini görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, iyi günler yaşayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada beni seveni görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına alamet eder.

Rüyada beni seven birini görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğim kişileri görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin kişi görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments