Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beni seven birini görmek

Rüyada beni seven birini görmek

Rüyada beni seven birini görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada beni seven birini gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada beni sevmeyen birini görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına tabir olunur.

Rüyada beni seven birini görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada beni seveni görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beni seven kişiyi görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada insana benzeyen at görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin beni sevdiğini görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine inanılır.

Rüyada domuza benzeyen insan görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, başarıları ile konuşulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments