Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beni sevmeyen birini görmek

Rüyada beni sevmeyen birini görmek

Rüyada beni sevmeyen birini görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına işaret etmektedir.

Rüyada beni sevmeyen birini gördüyseniz:

  • İstemeniz durumunda sizi çok az şey engelleyebilir.

Rüyada beni seven kişiyi görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beni sevmeyen birini görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada beni seven birini görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada beni seveni görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kalp kırıklığı olacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde ben görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bengal kaplanı görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada benini koparmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kafasında ben görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments