Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dam yıkamak

Rüyada dam yıkamak

Rüyada dam yıkamak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ayağa kalkacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada dam yıkamak gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Rüyada dam yıkamak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada damın çöktüğünü görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet eder.

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada damdan dama atlamak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin damının aktığını görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada akan dam görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada damda oturmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına yorulur.

Rüyada damda namaz kılmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments