Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bellenmiş tarla görmek

Rüyada bellenmiş tarla görmek

Rüyada bellenmiş tarla görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bellenmiş tarla gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Rüyada bellenmiş tarla görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bel kemiği görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bel ameliyatı olmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına yorulur.

Rüyada bele ip bağlamak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada bel ölçmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bel kemeri görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada belçikaya gitmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bel görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments