Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bele ip bağlamak

Rüyada bele ip bağlamak

Rüyada bele ip bağlamak kurulu düzeni olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, işlerin artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada bele ip bağlamak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Rüyada bele ip bağlamak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Rüyada bele kuşak bağlamak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işaret eder.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işarettir.

Rüyada bel kemiği görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bellenmiş bahçe görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bel ağrısı görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bele sarılmak onu cesaretlendireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bel ağrısı çekmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments