Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bel ameliyatı olmak

Rüyada bel ameliyatı olmak

Rüyada bel ameliyatı olmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine inanılır.

Rüyada bel ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kurtuluşu bulacağına, işini layığı ile yerine getireceğine delalettir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bel ameliyatı olmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada bel küreği görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bele silah takmak geniş rızık elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bellenmiş toprak görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada bele kemer takmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments