Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bel görmek

Rüyada bel görmek

Rüyada bel görmek huzura erileceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bel gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Rüyada bele kemer takmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada bellenmiş bahçe görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada bel ağrısı hissetmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada bele ip bağlamak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, işlerinin bozulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada bel görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada bel ağrısı görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada belçikaya gittiğini görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments