Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belini kırmak

Rüyada belini kırmak

Rüyada belini kırmak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada belini kırmak gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada belini kırmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye delalet eder.

Rüyada belini ince görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, hileye, fesada bulaşacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beline altın kemer takmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine inanılır.

Rüyada elini beline koymak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin belinin kırıldığını görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belinde silah olmak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada belinden iğne olmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin beline sarılmak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments