Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinden iğne olmak

Rüyada belinden iğne olmak

Rüyada belinden iğne olmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada belinden iğne olmak gördüyseniz:

  • Eski tecrübelerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada belinden iğne vurulmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına inanılır.

Rüyada belinden iğne olmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada beline kadar suya girmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, önün açılacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada beline kemer takmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada erkeğin beline sarılmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada belini kırmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine belinden sarılmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments