Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ağzını görmek

Rüyada yılanın ağzını görmek

Rüyada yılanın ağzını görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, herkesin şaşırtılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, üzüntülerinin biteceğine, sırların ortaya çıkmasına delalettir.

Rüyada yılanın ağzını gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada yılanı ağzına sokmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada köpeğin ağzında yılan görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı ağzında görmek herkesin desteğinin alınacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin ağzında yılan görmek maddi olarak zarar edeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Rüyada birinin ağzına yılan girdiğini görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından yılan çıktığını görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada balığın ağzında yılan görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments