Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bel kuşağı görmek

Rüyada bel kuşağı görmek

Rüyada bel kuşağı görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada bel kuşağı gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli davranırsanız tekrar odaklanmayı başarabilirsiniz.

Rüyada bel kuşağı görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak hazırdan yemek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bele kuşak bağlamak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazançlı adımlar atılacağına, mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bel ameliyatı olmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bel ağrısı görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bele silah takmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rahata ve huzura kavuşacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işarettir.

Rüyada bele kadar suya girmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, rahatsızlık duyulacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bel görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments