Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belçikaya gittiğini görmek

Rüyada belçikaya gittiğini görmek

Rüyada belçikaya gittiğini görmek çok büyük bir rahata ereceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, asla yüksünmeyeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulur.

Rüyada belçikaya gittiğini gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Rüyada bel ağrısı görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bel kemiği görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada bele ip bağlamak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bel bellemek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına yorulur.

Rüyada bele kemer takmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bel kuşağı görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yüzünün her daim güleceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bel kemeri görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine alamet eder.

Rüyada bel ağrısı hissetmek evdeki nimetin çoğalacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments