Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar hamile kalmak

Rüyada bekar hamile kalmak

Rüyada bekar hamile kalmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar hamile kalmak gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada bekar birinin hamile kaldığını görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, razı geleceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulur.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekarken hamile kalmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada bekar hamile kalmak büyük bir kazanca sahip olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulur.

Rüyada bekar kaldığını görmek hayırlı bir hayat süreceğine, kazancının günden güne düşeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine inanılır.

Rüyada bekar kalmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Rüyada bekar kardeşini hamile görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments