Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kalmak

Rüyada bekar kalmak

Rüyada bekar kalmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bekar kalmak gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Rüyada bekar kaldığını görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işarettir.

Rüyada bekar hamile kalmak uğradığı zararın telafi edileceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret eder.

Rüyada bekarken hamile kalmak belalı insanlara denk geleceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, spora başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar kalmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar birinin hamile kaldığını görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalettir.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar birini evli olarak görmek bir üniversitede hoca olunacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar birinin çocuğunun olduğunu görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments