Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekarın hamile olduğunu görmek

Rüyada bekarın hamile olduğunu görmek

Rüyada bekarın hamile olduğunu görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bekarın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada bekar kızın hamile görmek maddi olarak zayıflayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekarken hamile olmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, şansının ve bahtının döneceğine tabir olunur.

Rüyada bekar kadını hamile görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine inanılır.

Rüyada bekar birinin hamile görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulur.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek patron koltuğuna geçeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek şansının ve bahtının açık olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada bekar olan birini hamile görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar biri hamile olduğunu görmek maddi anlamda rahatlamaya, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments