Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar bir kadını hamile görmek

Rüyada bekar bir kadını hamile görmek

Rüyada bekar bir kadını hamile görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada bekar bir kadını hamile gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada bekar kadını hamile görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, rahat bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bekar bir kadını hamile görmek sıkıntıların aşılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar hamile kadın görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek ailesini utandırmayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, hayattan yana keyif bulacağına alamet eder.

Rüyada bekar kızı hamile görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sevdiğini söyleyeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada bekarı hamile görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek muradınıza ereceğinize, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments