Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızını gelin görmek

Rüyada bekar kızını gelin görmek

Rüyada bekar kızını gelin görmek dertlerine çare bulacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızını gelin gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Rüyada bekar kızını gelin görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işarettir.

Rüyada bekar kızın hamile olmak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar kızın doğum yaptığını görmek ayrılanların kavuşacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar bir kızın evli olduğunu görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar kızın bebek emzirdiğini görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızını hamile görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments