Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek

Rüyada bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek

Rüyada bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, işten yana şansının açık olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada bekar bir kızın çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyde bir hayır vardır.

Rüyada bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bekar kızın çocuğu olduğunu görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalettir.

Rüyada bekar kızı gelinlikle görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sadece kendisini düşüneceğine işarettir.

Rüyada bekar kızın bebeği olduğunu görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar bir kızın evlendiğini görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, bilakis malının çoğalacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile olmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret eder.

Rüyada bekar kızın evlendiğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine alamet eder.

Rüyada bekar kızının evlendiğini görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, ticaretin önünün açılacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments