Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar dogum yapmak

Rüyada bekar dogum yapmak

Rüyada bekar dogum yapmak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, değer göreceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, sürekli tartışacağına, hak yoluna döneceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bekar dogum yapmak gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Rüyada bekar dogum yapmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekten dogum yapmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada do um yapmak her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bekarın doğum yapmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, önemli bir lider haline geleceğine, zaferlere doymayacağına işarettir.

Rüyada bekarken doğum yapmak dünyasının iyileşmesine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evin icinde dolasmak rahatsızlık duyulacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya doyamamak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet eder.

Rüyada farenin evde dolaştığını görmek bir üniversitede hoca olunacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments