Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin evde dolaştığını görmek

Rüyada farenin evde dolaştığını görmek

Rüyada farenin evde dolaştığını görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin evde dolaştığını gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada evde dolaşan fare görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada evde dolaşan fareler görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde fare dolaştığını görmek yanlış kararlar vereceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin evde dolaştığını görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, yol yordam öğretileceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin dolaştığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına işarettir.

Rüyada fare dolaştığını görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada farenin üzerinde dolaştığını görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada fare doyurmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments