Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin icinde dolasmak

Rüyada evin icinde dolasmak

Rüyada evin icinde dolasmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, isteklerini yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada evin icinde dolasmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Rüyada evin icinde dolasmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içip doymamak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok su içip doymamak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, mutsuz ve hasta olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada su içip suya doymamak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına inanılır.

Rüyada evin içi su dolu görmek oğlu evli ise boşanacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına inanılır.

Rüyada evde dolaşan fare görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bornozla dolaştığını görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments