Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar birinin nişanlandığını görmek

Rüyada bekar birinin nişanlandığını görmek

Rüyada bekar birinin nişanlandığını görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Rüyada bekar birinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Rüyada bekar birinin nişanlandığını görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bekar kızın nişanlandığını görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada bekar birini nişanlı görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyken bekar olduğunu görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kendisini korumaya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar birini evli olarak görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bekar görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya inanılır.

Rüyada bekar kızın bebek emzirmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments