Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar birini nişanlı görmek

Rüyada bekar birini nişanlı görmek

Rüyada bekar birini nişanlı görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, dinini yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bekar birini nişanlı gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada bekar birinin nişanlandığını görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Rüyada bekar birini nişanlı görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada bekar kızın nişanlandığını görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulur.

Rüyada bekar kızla konuşmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadını bekar görmek hafif ve iyi hissedeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin bekar olduğunu görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, ele geçen parada artış olacağına delalet eder.

Rüyada bekar bir erkeğin çocuğu olduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments