Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken bekar olduğunu görmek

Rüyada evliyken bekar olduğunu görmek

Rüyada evliyken bekar olduğunu görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, güzel işlere imza atacağına, işlerinin kolaylaşacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyken bekar olduğunu gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Rüyada bekar kızını evli görmek huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına alamet eder.

Rüyada bekar birini evli görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada bekar bir kızı evli görmek kazancının katbekat artacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalettir.

Rüyada evli birinin bekar olduğunu görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyi bekar görmek o kapıyı kapatacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızın evli olduğunu görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine inanılır.

Rüyada bekarı evli görmek helal kazanç elde edeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada evli birini bekar görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments