Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar görmek

Rüyada bekar görmek

Rüyada bekar görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yaşam standartlarının artacağına alamet eder.

Rüyada bekar gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada bekarın bebek doğurmak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar birinin çocuğunu görmek sermayesini riske etmeyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar anne olmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Rüyada bekar birinin yüzük taktığını görmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada bekar kızın evli olduğunu görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bekar kadını hamile görmek borçlarını bitireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada evliyi bekar görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments